marți, 26 martie 2013

Matache macelaritul

Pe 25 martie se anunta un cod galben de ninsoare in Bucuresti urmat la scurt timp de un cod portocaliu pentru viscol pe parcursul noptii. In timpul zilei, pentru a crea o stare de alarma si mai mare cu privire la viscolul scurt de martie se inchid si toate gradinitele, scolile si liceele din Bucuresti.

Este prima data in multi ani cand in Bucuresti se inchid toate institutiile de invatamant datorita ninsorii. Nici macar la viscoulul neintrerupt de 3 zile din iarna lui 2012 nu s-au mai inchis scolile, astfel ca situatia trebuia sa fie cu adevarat grava daca s-a ajuns la asa ceva.

Pe 25 martie la ora 23:00 incepe demolarea Halei Matache. 

Din punctul meu de vedere, personal cred ca un bulevard ar fi mai util decat acea hala, fie ea si monument istoric. Insa pana si Ceausescu nu a demolat chiar tot, ci a mai si mutat biserici si manastiri pentru a face loc planurilor sale. Metode care sa nu fie la limita infractiunii se puteau gasi. 
Insa modul cum a fost demolata Hala Matache seamana la fel de mult cu demolarea Manastirii Vacaresti din anii 80. Oare azi noapte securitatea a izolat bulevardul Uranus si au fost adusi detinuti de la Jilava pentru demolarea Halei Matache?

Deasemenea prostirea in masa a tuturor Bucurestenilor cu codul portocaliu si inchiderea liceelor este o insulta grosolana si grobiana. E adevarat ca cine a inteles, oricum nu face parte din publicul tinta al candidatului la presedentie Oprescu.
In plus eu nu m-as mira daca demolarile vor face loc unui super mall care sa aglomereze si mai mult centrul orasului, in loc sa il elibereze, cum se pretinde ca ar fi scopul acestui bulevard si al demolarilor.

Un comentariu:

pagesaccoccio spunea...

Casino and Sportsbook app for iPhone and iPad - KT Hub
Discover your favorite slot machine 광양 출장마사지 games and 양산 출장마사지 win! 구미 출장샵 Enjoy 오산 출장샵 the thrill of 남양주 출장샵 the Vegas strip online without leaving your house. No download, no login required.