vineri, 4 martie 2011

407 Euro pe metru patrat

Aceasta reclama jalnic realizata pentru ANL de aici http://www.anl.ro/upload/stiri/dhvgtzrk61274772863.pdf reprezinta de fapt o informatie extrem de interesanta si importanta pentru cine se prinde.
Deci statul Roman vinde locuinte in diverse locatii cu pretul fix de 407 Euro pe metru patrat TVA inclusa. Ce inseamna asta de fapt? Daca statul Roman, corupt, ineficient, incapabil sa construiasca ceva si la costuri exorbitante (vezi orice lucrare publica), reuseste sa construiasca si mai ales sa vanda cu doar 407 Euro pe metru patrat (chiar nu conteaza la pretul asta daca e util sau construit), asta inseamna ca orice constructor priceput, econom si precaut cu bani poate sa obtina un randament mult mai bun decat atat. De aici pana la preturile deocamdata justificate de 700 de Euro pe metrul patrat este doar profit.
In opinia mea piata imobiliara isi va continua prabusirea de la preturi de 1000 de Euro pe mentru patrat cat inca mai au unii curajul si tupeul sa ceara, pana in plaja rezonabila de 400-700 de Euro. Asta fara sa luam in calcul ca orice lucru vechi trebuie sa coste mai putin decat unul nou, pentru ca e uzat moral si material.

Vedeti si alte articole despre imobiliare aici: http://monkey-100.blogspot.com/search/label/imobiliare

Niciun comentariu: