vineri, 13 august 2010

catavencu imobiliar

Tocmai radeam cu amicul meu yoproject despre niste discutii de pe cele doua mari forumuri de la noi, legat de situatia imobiliara. Mai multi useri se pare ca i-au gratulat pe dezvoltatorii de langa leopardul mort (catavencu stie de ce), reactie la care avocatul imobiliarilor a formulat plangere penala impotriva unor id-uri (stau si imi imaginez reactia judecatorului la cerearea avocatului sa ii citeze pe pisicutza_dulce sau bruzli =)) ).

Dincolo de acest fapt cel putin hilar, plangere nu poti sa faci decat impotriva unor persoane, nu impotriva unor useri. Trebuie sa chemi in instanta persoane, dupa care (ma intreb cum?) trebuie sa demonstrezi ca acele persoane sunt anumiti useri. Si ca in momentul realizari postarilor respective, acei useri erau folositi chiar de acele persoane.

Nu confundati ce am scris mai sus, cu pirateria, acesta inseamna detinerea de software ilegal pe calculatorul proprietate persoanala, acolo nu trebuie sa demonstrezi un anumit id, asa ca nu va ganditi la ip-uri...

Un comentariu:

Unknown spunea...

pt cine nu stie toata povestea, ulterior a aparut un utilizator "DezvoltatorMetropolitan" care a furnizat "lamuriri". Daca eram pe faza, imi faceam un user "AdevaratulDezvoltator" si iesea un circ de toata frumusetea. :)