marți, 10 august 2010

exopolitica

Spuneam in urma cu 2 zile ca am gasit un intreg site care mi-a atras atentia. Il gasiti la adresa: http://www.exopolitics.org/ si se ocupa cu exopolitica.

Exopolitica este studiul indivizilor cheie, institutiilor politice si proceselor asociate cu viata extraterestra. Acum nu vreau sa intru in detaliile legate de intreaga teorie conspirationista a vietii extraterestre, pentru asta puteti intra pe site. Cateva lucruri mi-au atras insa atentia:
"Professor Stephen Hawking, now publicly approves exopolitical discussions. In a new documentary series that began Sunday night, April 25, on the Discovery Channel, Hawking claims that the high mathematical probability that alien life exists, makes reflection on their possible motivations necessary."

Din punctul meu de vedere atitudinea lui Stephen Hawking este cat se poate de corecta. Din moment ce exista o probabilitate clara a existentei unui numar foarte mare de forme de viata extraterestra in univers, un studiu al implicatiei acestui fapt este binevenit.
Deasemenea nu ma astept sa vedem live cum s-a realizat filmul "Independence Day", dar ca la un moment dat sa interceptam un semnal radio sau poate chiar o sonda trimisa de o alta civilizatie este un lucru foarte posibil.

Niciun comentariu: