marți, 14 februarie 2012

RATB in epoca de bronz

Am vrut sa scriu epoca de piatra, dar totusi au iesit un pic de tot din pesteri. Cat sa ii fi scos fumul de la proaspatul descoperit foc. Ei bine posibilitatea de a-ti reincarca online cardul RATB iti ofera senzatii tari din '95 cred. Totul se face simplu, trebuie sa te duci cu buletinul la un chiosc RATB si sa ceri un card nominal. Daca aveai cumva un card nenominal (e identic cu cel nominal, doar ca l-ai cumparat cu bani, nu cu buletinul), ei bine pe asta nu poti sa il returnezi, ramai cu banii luati si dai alti bani pt unul nominal. 
Bun, dupa care te loghezi pe site-ul RATB, aici descoperi ca totul se poate rezolva in cateva minute, si anume 48 de ore! Da, atat dureaza o reincarcare electronica, 48 de ore. 
De asemenea reincarcarea asta se rezolva comod si usor. Daca acum vrei si abonament pe o linie RATB de exemplu, pe langa abonamentul de metrou pe care il aveai deja, nimic mai simplu, trebuie sa te duci cu cardul la chioscul RATB sa iti adaugi o noua optiune. Nu, nu poti sa faci asta cu cardul de acasa. Oricum stati linistiti la locurile voastre, pe site suntem asigurati ca incepand cu noua versiune de soft, banii ne sunt returnati in cazul in care tranzactia nu are succes. Sa inteleg ca inainte ramaneai si cu banii luati si ...

Niciun comentariu: