vineri, 20 mai 2011

Dominique pentru noi e Assange doi

Stirea cu seful FMI este pe toate posturile de orice natura din orice tara de dimineata pana seara. Este normal, scandalul sexual fiind mancarea preferata a consumatorilor de televiziune. In primul rand vreau sa spun ca nu am nici un dubiu ca un act de natura sexuala a avut loc in acea camera de hotel intre Dominique Strauss-Kahn si menajera.
Insa aici vorbim despre Sofitel din centrul New York-ului unde astfel de oameni se cazeaza tot timpul. Mai ales ca e vorba de unul din apartamentele de lux. Cine crede ca aceste apartamente nu sunt intestate de aparate de urmarire si ca angajatii hotelului care intra tot timpul in contact cu astfel de personaje, daca nu sunt agenti sub acoperire macar sunt recrutati de serviciile secrete, inseamna ca doarme foarte linistit.
Francezul era probabil unul din cei mai puternici oameni ai planetei. Dusmanii lui variaza de la banci, bancheri si companii pana la tari, contracandidati sau presedinti. Nu este foarte convenabil ca mosul sa fie brusc implicat intr-un scandal sexula cu o angajata a hotelului care a intrat peste el in camera exact in momentul oportun ? Asta si in conditiile in care la banii lui ar fi fost numeroase 'persoane' care s-ar fi batut la usa camerei ca sa ii vand serviciile.

Niciun comentariu: