luni, 2 mai 2011

Osama a inviat! Adevarat s-a inaltat!

Mda, cand economia duduie, somajul scade iar plafonul maxim absolut al datoriei n-a trecut de 14,3 trilioane de dolari (sarcasm de la stanga la dreapta) ce os sa le mai arunci alegatorilor americani? Aaa, stiu eu unul bun, hai sa le inviem memoria dusmanului poporului pentru ca datorita lui ne merge noua rau. In caz ca nemernicii au uitat de ce cheltuim trilioane de dolari pentru a ocupa democratiza Irakul si Afganistanul, hai sa le aratam ca avem succes.
In primul rand povestea miroase de la o posta. Cel mai mare dusman al poporului, nu putea fi prins in viata, chiar daca era in mijlocul unei tari ce nu are obiectii la ocupatia militara americana. El a trebuit omorat, in lupta (virgula pusa intentionat). Ce arme chimice speciale, ce lunetisti care sa ii execute pe aparatori (va dati seama ca puteau fi si multi in mijlocul capitalei Pakistanului), ce gaze paralizante, ce asediu pana se predau. Nu! Trebuia intrat repede si ras tot ca nu cumva nemernicul sa scape. Daca Doamne fereste traia si spunea ca n-a fost el, ce ne faceam atunci. Daca afla si ultimul prost ca terorismul (ca fenomen mondial) este o inventie si ca defapt mai multi oameni mor in fiecare an loviti de fulger sau mancati de rechini decat au murit in total de terorism.
Pe urma, daca 'asasinatul' nu a fost suficient, ce sa facem ca nu cumva sa se prinda lumea ca mortul nu era ala care trebuie. Si ca doar au gasit si ei un arabitoi care sa semene cu bin Laden, l-au omorat, dupa care l-au dus la locul marii descoperiri? Aaa, tot eu stiu, hai sa il aruncam in apa, pe nu stiu ce motiv obscur. Dar repede de tot, sa nu il vada si altii. Ce test ADN, ce identificare, ce amprente, ce autopsie. Va uitati prea mult la CSI sau Discovery ca sa credeti in prostii de genul unei anchete reale.
Tot ce trebuie voi sa stiti este ca America e pe maini bune, democratia a triumfat, binele a invins! Acum mars inapoi in supermarket sau la forex.

*later edit
Material video recomandat: Fair Game, V for Vendetta, Fahrenheit 911.

Niciun comentariu: