miercuri, 13 octombrie 2010

Noiembrie Rosu

Incep acest articol cu precizarea ca nu cred in profeti si mai ales in profeti ai apocalipsei. Nu cred ca evenimentele din viitor pot fi prezise / prevazute decat daca sunt rezultatul unui proces determinist. Mai ales in conditiile in care timpul, ca notiune abstracta, nu este un fenomen fizic masurabil ci o masura a altor fenomene fizice reale. Este o denumire abstracta, convenita, a perioadei de desfasurare a unui fenomen. Deci din punctul meu de vedere un fenomen presupus nedeterminist nu are cum sa fie cuantificat intr-un viitor interval de timp.

Luand in considerare DISCLAIMER-ul anterior, media online a fost subtil populata cu informatii despre iminenta celui de-al 3-lea razboi mondial. Am ignorat de fiecare data astfel de zvonuri, insa am ajuns la concluzia ca merita centralizate macar in scopul desconspirarii lor daca se poate, mai ales ca mi s-a parut analitic ultimul profet.

Profetul: Nostradamus, sursa: http://www.ziare.com/international/razboi/al-treilea-razboi-mondial-incepe-in-noiembrie-2010-1045424
"Specialistii in descifrarea scrierilor lui Nostradamus spun ca acesta ar fi prezis o serie de evenimente nefaste pentru anul 2010, printre care: inceperea celui de-al Treilea Razboi Mondial in luna noiembrie, avand la baza arme bacteriologice si chimice, iscarea unor conflicte majore intre Statele Unite ale Americii si Europa de Vest, neintelegeri grave intre Marea Britanie si Franta, posibilitatea unui conflict militar armat in peninsula Crimeea, un teribil picaj economic suferit de Europa si o catastrofa ce se va petrece in Marea Neagra, implicand substante chimice - hidrogen sulfurat."

Profetul: Baba Vanga, sursa: http://en.wikipedia.org/wiki/Baba_Vanga
sau http://www.evz.ro/detalii/stiri/al-treilea-razboi-mondial-incepe-in-2010-838910.html
2010 - Al 3-lea Razboi Mondial. Razboiul va incepe in Noiembrie 2010 si se va termina in Octombrie 2010. Va incepe normal, dupa care vor fi folosite initial arme nucleare, dupa care arme chimice.
"2010 - World War III. War will begin in November 2010 and end in October 2014. Will begin as usual, then nuclear will be used initially, and then chemical weapons."
(la origine am gasit un articol din Pravda din 25.09.2008 http://english.pravda.ru/society/anomal/25-09-2008/106459-vanga-0/)

Profetul: Urban Survival.com , sursa: https://www.urbansurvival.com/blog/?p=2859 (Atentie la HTTPS daca intrati pe site! Daca nu stiti ce e aia NU intrati!)
Pe scurt acesta observa o serie de trenduri convergente catre un eveniment major in perioada 8-12 Noiembrie. Daca am fi fost constienti inainte de 11 septembrie, am fi observat miscarea banilor si am fi banuit unde ducea acel trend de evenimente si informatii.
"OK, so here’s the deal. While we’re waiting on Clif to figure out the latest part of the predictive linguistics that points to a major tipping point coming November 8-12, we find ourselves asking a really interesting questions: Had we been aware prior to 9/11, we could have observed the movement of the money that would have hinted at both the fore-knowledge of the events, as well as the ‘direction’ that TPTB had chosen for their false flag?”

Aceasta ultima abordare mi se pare si singura plauzibila dintre cele 3.

"Nu stiu cu ce se va lupta al 3-lea razboi mondial, dar stiu ca al 4-lea razboi mondial se va lupta cu bete si pietre" Albert Einstein

2 comentarii:

aldehida spunea...

Suna interesant ca multitudine de surse. Dar uitandu-ne la calendar mai e un ajutor de somaj pana la incepere. Si totusi ar fi trebuit sa existe niste semne de neliniste. Daca mai luam si ideea conflict SUA - Europa Vest (care cum s-ar explica in cadrul NATO?)adaugat la conflict M.Britanie - Franta, da cu virgula. Eu as vedea posibil in scurt doar un atac impotriva Iranului de unde sa se dezvolte ceva gen invazia arabica de care zicea Nostradamus. Dar arabii inca-s cumintei iar Iranul , nu stiu unde am citit, e neatacabil. Sa vedem un update peste o luna/ Oare intre alarme?

Eugen Popp spunea...

Sunt multe site-uri pe internet care prevad iminenta razboiului din Iran. Acum nu stiu daca e asa sau nu.

Pe de alta parte Israelul a mai atacat recent tari vecine fara vrun preaviz sau sa lase de inteles ceva in sensul acesta(vezi Liban, convoiul Turcesc), asta pe langa eternul razboi cu palestinienii de care s-a plictisit toata lumea.