miercuri, 2 martie 2011

40C6000 routare cabluri

Intial vroiam sa scriu un review pentru acest televizor spledid, dupa o luna si ceva de utilizare, insa cum a mai aparut un element de noutate, a carui surpriza inca nu vreau sa o dezvalui, mai voi rezuma la routarea cablurilor.
Televizorul fiind ultra-slim, cu mai putin de 3 cm grosime, este o adevarata opera tehnica de arta. Dar intreaga statie multimedia pe care o reprezinta are nevoie de o gramada de conectivitate. HDMI pentru DVDplayer, Optic pentru DVDplayer, HDMI de la PC, cablu alimentare, SCART de la decodorul RCS, cablu TV coaxial, cablu audio de la PC si cablul UTP pentru retea. Ei bine toate aceste cabluri daca ar fi spagheti, ar face de mancare pentru un batalion. Daca la un televizor clasic sau unul LCD, nu ar iesi atat de mult in evidenta, pentru un televizor LED, ar strica toata imaginea deosebita data de super-slim.
Routarea (trasarea) cablurilor, trebuie facuta cu atentie, pentru a nu crea un disconfort vizual. Ba mai mult daca sunt bine trasate arata si ele in sine bine. In poza alaturata mi-am dat toata silinta sa iasa cat mai placut cablurile, am folosit ambele elemente de ghidaj din setul televizorului, cablurile HDMI nu sunt vizibile din fata televizorului (chiar daca in imagine par a fi la limita), iar la coborarea prin spatele televizorului in spatele mobilei am folosit tubul contractibil din set. Dupa cum se poate observa piciorul televizorului este din plexiglass transparent. Daca toate firele alea nu ar fi fost stranse si grupate, ar fi aratat groaznic atarnand in spate.

Vedeti si restul materialelor pe aceasta tema aici: http://monkey-100.blogspot.com/search/label/40C6000 

Niciun comentariu: